Sida 1 av 1

SHIRO

Shiro by AG snus från Sverige är 100 % tobaksfritt. Det finns 4 olika smaker säljs på denna webbplats, alla olika smaker har olika nummer efter namnet för att göra det enkelt för konsumenterna. Av de 4 olika varianterna är de 3 med Mint i olika varianter och styrkor, den sista är med röda bär. Shiro snus kommer med en nikotinstyrka på mellan 8-15.5 mg beroende på vilken produkt du väljer. Om du har i åtanke att använda större mängder av Shiro för affärer kan vi kontaktas när som helst på sales@europesnus.com 

Vad är Shiro snus


Shiro påsar är nikotinpåsar tillverkade av AG-snus i Sverige - vilket framgår av Shiro lådor, som liknar LYFT och Epok snusdosor. Det är fortfarande praktiskt med en liten sektion på sidan för att hålla dina begagnade väskor (använd denna om det inte finns någon papperskorg i närheten, istället för att slänga dina begagnade väskor på marken).

Shiro snus är nikotinpåsar som är 100 % tobaksfria. Shiro snus är medelstora nikotinpåsar innehållande 8-15.5 mg. nikotin.

Du kan få allt Shiro sorter för 5,70€ per burk.

Shiro används på samma sätt som alla andra nikotinpåsar. Du place nikotinpåsen under överläppen och spotta ut den efter 5-30 minuter. Shiro är 100 % tobaksfri.

Shiro innehåller 21 nikotinpåsar i varje burk.


Vilken Shiro är snus bäst?

Detta är en smaksak och beror på vem du är. Allt Shiro nikotinpåsar innehåller 8-15.5 mg nikotin per 1 gram, så de är alla genomsnittliga. Shiro 02 Cooling Mint Strong Slim är den mest populära bland konsumenterna. Det har vi maden lista över de olika produkterna här:

Shiro 02 Cooling Mint Strong Slim
Shiro 06 Sour Red Berry Medium Slim
Shiro 03 Tingling Mint Extra Strong Slim
Shiro 01 Fresh Mint Medium Slim
Varje produkt har sin egen smak och styrka. Så om du gillar mynta eller bär då Shiro snus har smaken för dig.


Billiga Shiro Snus på EuropeSnus


Hos EuropeSnus är vår första prioritet att våra kunder är nöjda, därför om du beställer innan 14 med Postnord, GLS eller DPD kommer ditt paket att packas och skickas dagen efter, detta gäller endast på vardagar, om du beställer i helgen kommer ditt paket att packas och skickas dagen efter. packas och skickas på måndag.


Shiro snus 18+


Våra nikotinpåsar är avsedda för personer över 18 år, detta på grund av b.la. tobakslagen. Vidare kan det ha en negativ effekt på personer under 18 år både fysiskt och psykiskt. Detta beror på att din hjärna inte är helt developed tills du är runt 22 år.