Volt snus

Upptäck den oöverträffade upplevelsen av VOLT Snus nikotinpåsar

Fördjupa dig i den revolutionära världen av VOLT Snusnikotinpåsar. Dessa tobaksfria nikotinpåsar, som är pionjärer i Sverige, är designade för att erbjuda en extraordinär upplevelse som tillfredsställer dina begär med en kraftfull smak.

VOLT Snusnikotinpåsar finns i ett spektrum av unika och lockande smaker. Från den isiga fräschören i Arktis till den värmande känslan av Java Shake, dina smaklökar kommer definitivt att ge sig ut på en spännande resa. Kanske är du på humör för något fruktigt? Satsa på den fängslande smaken av polarbär. För dem som söker en traditionell touch, VOLT snus erbjuder även Classic Mint med sin uppfriskande, tidlösa tilltalande.

Kraften i din VOLT snusupplevelsen ligger i dess nikotinhalt. Allt från måttliga 10 mg till kraftiga 20 mg per påse, VOLT erbjuder flexibilitet för att tillgodose dina nikotinbehov. Oavsett om du är ute efter en mild upplevelse eller längtar efter en starkare kick, VOLT Snus har täckt dig.

Varje burk av VOLT Snus är omtänksamt packat med 20 nikotinpåsar. Dessa smala påsar är gjorda till perfektion och passar perfekt under din läpp, vilket garanterar en bekväm och diskret upplevelse. De vita påsarna säkerställer inte heller att dina tänder missfärgas, vilket gör att du kan njuta av dina tänder VOLT snusa med självförtroende.

I huvudsak, VOLT Snus ger en överlägsen nikotinupplevelse som handlar om att njuta av en smakskur utan tobak. Perfekt balanserande styrka och smak, VOLT Snus är det bästa valetice för dig som söker en modern, njutbar nikotinresa.

Upplev det extraordinära med VOLT Snusnikotinpåsar – kraft, smak och tillfredsställelse i varje påse. Prova dem idag!

Filter:

Pris
Den högsta price är €5,70 Återställa
Nikotin
0 valda Återställa
Styrka
0 valda Återställa

4 produkter

VOLT Mörk frost
€5,70
10 burkar för 50 €
VOLT Mörk frost
Styrka
Nikotin
Volt Pearls Twisted Berry.
€5,60
10 burkar för 50 €
Volt Pearls Twisted Berry
Slutsåld
VOLT Djupfryst
€5,70
10 burkar för 50 €
VOLT Djupfryst
Styrka
Nikotin
Volt Pearls Midnight Mint.
€5,60
10 burkar för 50 €
Volt Pearls Midnight Mint
Slutsåld