ZONEX

Zonex snus är ett relativt nytt märke tillverkat av dem som också producera den populära Skruf Snus.

ZoneX snus är nikotinpåsar som är 100 % tobaksfria. ZoneX snus är medelstora nikotinpåsar, som innehåller 7-16 mg. av nikotin.

Filter:

Pris
Den högsta price är €5,70 Återställa
Nikotin
0 valda Återställa
Styrka
0 valda Återställa

3 produkter

ZoneX Berry Fresh.
€5,70
10 burkar för 50 €
ZoneX Berry Fresh
Slutsåld
ZoneX Cold Blast.
€5,70
10 burkar för 50 €
ZoneX Cold Blast
Slutsåld
ZoneX Mint Breeze.
€5,70
10 burkar för 50 €
ZoneX Mint Breeze
Slutsåld

Vad är ZoneX snus?

Du kan få allt ZoneX snusvarianter för 5,70€ per dosa.

ZoneX snus innehåller 24 nikotinpåsar i varje burk.

ZoneX Cold Blast är den mest populära bland konsumenterna. Vi har gjort lista över de olika produkterna här:

ZoneX Cold Blast
ZoneX Berry Fresh
ZoneX Mint Breeze


Zone X Cold Blast ger dig den traditionella smaken av mynta och pepparmynta. Den vi fick på vår sida är Cold Blast Extra Strong som har en nikotinstyrka på 16 mg/g.

ZoneX Berry Fresh har smakerna av svarta vinbär och mynta och är perfekt för den som letar efter en lättare smak med en mjukare nikotinstyrka. Den vi har på vår sida kommer med en nikotinstyrka på 7mg/g.

Händelsen att använda ZoneX Mint Breeze låter dig möta en sötare mynta med en ihållande smak och en lättare nikotinstyrka på 7mg/g.


Hur använder man ZoneX snus?

Genom att placera en nikotinpåse under överläppen låter du nikotinet absorberas genom ditt tandkött och in i blodomloppet. Du kommer att känna nikotinet kick omedelbart. Under normala omständigheter håller du varje påse under läppen i cirka 20 minuter. När dessa 20 minuter har gått, börjar smaken och styrkan i påsen sakta att blekna bort.

Även om 20 minuter är den rekommenderade tiden för bästa njutning kan du givetvis hålla påsarna under läppen i upp till en timme – allt handlar om vad du föredrar.

Eftersom ZoneX Snusnikotinpåsar är en helvit produkt, de lämnar inga fläckar på dina tänder som en del av det vanliga snuset gör. De helvita egenskaperna gör också att vätskan som kan komma från påsarna har minimerats, vilket gör att du kan njuta av smaken och nikotinnivån i påsen längre.

ZoneX snus är 100 % tobaksfritt.

Vad finns i ZoneX snuspåsar?

Eftersom de är helt tobaksfria, ZoneX Påsar använder istället växtfibrer tillsammans med nikotin som fyllmedel. Påsen innehåller även aromer, fuktighetsbevarande medel för att hålla påsarna fuktiga samt natriumklorid och natriumkarbonat för att säkerställa stabilitet. Så det finns inget i påsen som du inte förväntar dig att hitta i vanlig stormarknadsmat.

Den goda nyheten är att ZoneX nikotinpåsar är 100 % glutenfria!