FAQ

Vanliga frågor och svar

När kommer mitt paket? / Var kan jag spåra min paketleveransstatus?


* För att spåra ditt paket, använd länken som finns i mejlet från PostNord/DPD. Där bör du kunna se den aktuella platsen för ditt paket. Om du inte ser någon information, vänligen kontakta kundtjänstice så hjälper vi dig.


Vilken typ av leverans spåras?


* Spårad leverans är ett billigare alternativ till normal leverans, men paketets vikt får inte överstiga 2 kg. Spårad leverans levereras direkt till ditt hus.


Vad ska jag göra om jag inte var hemma när leveransförsöket gjordes?


* Leveransen service kommer att kontakta dig med ytterligare information om var du kan hämta paketet. Om de inte kontaktar dig måste du kontakta dem direkt.


Vad är kostnaden för leverans?


* Spårad leverans är ett billigare alternativ till normal leverans, men endast för paket som väger upp till 2 kg. All leverans prices visas när du place du beställer.


Vad ska jag göra om jag inte har fått en orderbekräftelse?


* Om du inte hittar din orderbekräftelse kan den ha hamnat i din e-posts skräppostmapp. Kolla där.


Hur lång tid är leveranstiden?


* Leveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar, men den kan vara längre beroende på var du beställt ifrån. Det kan bli förseningar i vissa fall.


Skickar du paket alla dagar i veckan?


* Vi skickar endast paket måndag till fredag ​​från 8:30 till 3:00. Order made under helgen kommer att behandlas på måndagar.


Vad ska jag göra om jag väntar på ett exportdokument?


* Du kommer vanligtvis att bli kontaktad om ett exportdokument krävs. All nödvändig information kommer att tillhandahållas i e-postmeddelandet eller meddelandet från tullen eller tullen. I vissa fall kan vi skicka en invoice som du kan vidarebefordra till dem. Leveranstiden kan förlängas när detta händer. 

Ibland kan det påskynda processen om du kontaktar din lokala postice själv. Vi har inte möjlighet att ta direktkontakt med alla olika länder.

Om dina frågor inte besvaras ovan, tveka inte att kontakta oss, antingen på vårt livechattalternativ längst ner till höger eller via e-post på customerservice@europesnus.com

Med vänlig hälsning, EuropeSnus-teamet