Sida 1 av 1

Siberia

Upptäck den ultimata snusupplevelsen med Siberia Snus. Känd för sin höga nikotinhalt, skiljer sig Siberia Snus från resten. Med en nikotinhalt som sträcker sig från XNUMX-XNUMXmg per portion, är det det perfekta valet för erfarna snusare som söker en kraftfull effekt. Missa inte chansen att prova dessa varianter med hög nikotinhalt. Köp Siberia Snus nu!

Siberia Snus finns nu som nikotinpåsar

Siberia Snus är ett varumärke känt för sina starka och unika snussmaker som inkluderar tobak. På EuropeSnus.com erbjuder vi nu ett brett urval av Siberia Snusvarianter som du kan välja mellan utan tobak. Den starkaste av de starka Siberia Snus är känt för sitt höga nikotininnehåll, från 12-22 mg per portion. Dessa starka alternativ är perfekta för erfarna snusare som letar efter en kraftfull nikotinhit.

 

Grossistalternativ för Siberia Snus

Tillgängliga grossistalternativ Förutom enskilda köp erbjuder vi även grossistalternativ för Siberia Snus. Kontakta oss för att lära dig mer om volymrabatter och hur vi kan hjälpa dig att lagerföra dina hyllor med Siberia Snus.

På EuropeSnus.com är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av Siberia Snusvarianter som du kan välja mellan. Köp Siberia Snus idag och upplev de starka och unika smakerna själv. 

Kolla våra 3 siberia varianter:

Siberia All White Super Slim

Siberia All White Portion Extremely Strong

Siberia All White Slim Portion